Post by eralpropabca on Mar 16, 2022 10:47:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Manor Cafe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Manor Cafe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za generatorske dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Manor Cafe 2022 version ▞▞▞
Raven 5976..Y, ali traja tako dolgo 2 posodobitvi novih ravni..povrhu tega ste si vzeli ves svoj prosti čas, ki sem si ga zaslužil..nove ravni bodo kmalu, je edino sporočilo, ki sem ga prejel že 3 tedne.. res
Ko sem prvič igral to igro, se mi je zdelo, da je enaka kot druge te vrste, zdaj pa se zdi res drugačen od dokončanja vaše ravni do dokončanja vaših nalog, je postala moja ruteen in nikoli mi ni dolgčas in kolikor boste vprašali Rekel bi mi, da je to čudovita igra in všeč mi je❤️
Chameleon Run Аркадни zxgk
Obožujem to igro in jo igram vsak dan, vendar ne prejmete veliko kovancev za količino trdega dela, ki ga morate opraviti, in potem so igre, do katerih pridete, da končate 2 plošči, skoraj nemogoče premagati. Ne naredite dovolj potez, da bi resnično premagali prvo desko, še manj pa dve v eni igri. Zato dajem svojo oceno 3 zvezdice. Resnično obožujem to igro, a če je še naprej tako težka, da ne moreš igrati, da bi jih okrasil v trgovini, kaj je smisel.
Resnično ni potrebe za ponovno povezavo. Tako kot pri drugih komentarjih je 30 novih stopenj mogoče narediti samo v 1 dnevu😕😕.......in tudi opazili, da so celo kovanci, zasluženi na vsaki naslednji stopnji, zdaj zmanjšani na samo 30 kovancev, medtem ko je bilo prej @40😤....in prosti čas za igranje je šele zdaj pri 15 minutah / 30 minutah v primerjavi s 15 min / 30 min / 1 uri ali 2 uri🙄
Prvič, to NI IGRA, KI GA OGLAŠUJETE! Niste nič drugega kot še en razvijalec, ki je ukradel večino te igre iz množice drugih iger enakega tipa. Vse do vrste stranskih iger, ki jih izvajate v glavni igri. Prijavil vas bom Googlu, ker so se zakoni spremenili in je zdaj NEDOVOLJNO oglaševati eno igro, ne pa dajati igralcem tisto, kar ste oglaševali. Želel sem nekaj novega in drugačnega in to, kar ste oglaševali, je izgledalo odlično in je bilo zelo izvirno, škoda, da niste mogli dostaviti!
Zelo lepa igra, tako zahtevna, obožujem vsako raven, da je kot zgodba in je zelo sproščujoča
To je najboljša igra, kar sem jih kdaj igral, in ustvarjalcem želim dati oceno 5 zvezdic, je to res drugačna igra kot pri prenovi graščine običajnih ljudi in drugih igrah, vendar je za to igro res zabavna in zaradi tega še zagotovo da je to igra obnove dvorca, ki je bil pred mnogimi leti spremenjen v kavarno.
Ta igra mi je zelo všeč, ubijalec časa. Vendar, ko jo posodobim, dvojne rakete ni mogoče uporabiti, tudi če jo kliknem in se igra igra, se element ni prikazal
Malo je počasna, a zgodba je luštna. To je enostavna igra, ki vam bo omogočila malo ustvarjalnosti, vendar vam ni treba preveč razmišljati.😄
Igra je bila odlična, vendar ne morem dobiti zvezde, to je eden od razlogov za igranje. Za to igro sem porabil veliko denarja, vendar mislim, da je čas, da grem naprej in poiščem nekaj drugega za igranje. Sem na ravni 5946
Lahko bi uporabilo malo več enostavnosti pri težavnosti stopenj. Okoli stopnje 100 sem postal nezainteresiran, ker so stopnje postale preveč dela za premagovanje. Zdelo se je tudi, da je postalo zelo težko, zelo hitro.
To je zelo smešna igra s tremi tekmami s posebnimi potezami in posebnimi dogodki. Obstaja tudi zgodba s srčkanimi liki in natančnimi opisi vsakega posebej. Okrasite dom/majhno kavarno s 3 stilskimi izbirami, ki jih lahko pozneje spremenite. Prav tako si zaslužite različne prehrambene izdelke za svojo kavarno. Je zabavno in zabavno.
Super
Ta igra me res ohranja pri igranju. Tako je ljubek pes. Z vnukom se rada igrava skupaj
Zaenkrat zelo zabavno. Brez zahtevanih oglasov, kar je velik bonus.
Všeč mi je bila ta nadležna igra. Vendar nisem imel sočutja za pomoč. Zato ga bom izbrisal in našel nekaj drugega. RIP MANOR CAFE.mogoče mi boste zdaj pomagali. Vsi imajo radi 5 zvezdic. Če bi imel dobro pomoč na nivojih, bi se povzpel navzgor. Hvala razvijalcu za skrb. Poskusil sem vse mogoče. Vprašam drugega razvijalca in je rekel, da bi lahko zagotovili pomoč pri vseh igrah. Prazniki so in ta mesec imam zobozdravstveno operacijo, želim si, da bi lahko delal karkoli, razen da bi igral svoje igre. ne potrebujem nobenega stresa. PROSIM.
Čudovito in zasvojenost 👌 ne morem odpustiti. Igram ga vsak dan
Ena najboljših iger za tekmo 3/prenova, kar sem jih našel. Všeč mi je raznolikost tekem 3 stopenj!
Se strinjam s Taro. Sovražim kazalec vadnice. Mnogi od nas igrajo dovolj dolgo, da ga ne potrebujemo, in ga ni mogoče zaobiti. Fantje bi to res morali popraviti.
Včasih mi je bilo bolj všeč, ko smo lahko izbrali več, kar sem želel. Zadnje čase samo izbira stvari namesto vas in vam ne daje izbire! Želim si, da bi se to vrnilo k temu, da bi nam omogočili, da izberemo več predmetov!!
Čudovita igra! Najboljši, kar sem jih še igral. Vedno ima nekaj novega in zabavnega.
Všeč mi je bila ta igra, vendar ne več. Sem na nivoju 5706 bcz, to je to. Daje le 30 novih stopenj enkrat na teden. To naredim v enem dnevu. Nato mi da naključne, predhodno premagane ravni za igranje, vendar brez zvezdic. V svoji kavarni ne morem storiti ničesar. ne uživam več. Dajte nam igralcem na visoki ravni več zvezdic!
Zelo zahtevna izkušnja in užival sem pri oblikovanju parka, kavarne, trgovin, pisarne, restavracij in vrtov, še posebej sprehoda po zalivu.
Nekaj narobe s stopnjo 5608, kaže 20 kozarcev, vendar je treba osvojiti 22 kozarcev, zakaj??? ne razumem!!!
Igra je dobra, toda ko dobite točke, da jo zgradite ali okrasite po zmagi v sestavljanki, vam jih ne dajo vseh. Tako kot drugi hočejo samo denar za vas.
Nekatere spremembe, ki ste jih naredili, mi niso všeč
Manor Cafe Bulmaca mbq
Manor Cafe 퍼즐 qfz
Sem na ravni 5806 in vsakič piše, da imam še 2 kozarca/skodelice, vendar ne. Ko ga dokončam, ne sname skodelic. Imel sem 2 uri proste igre od zmage naše ekipe in zdaj tega ne bom imel, saj ne morem zmagati in preiti na naslednjo 1. Ostalo mi je manj kot uro..
kull
Zabavna in enostavna za igranje. Zanimiva igra. Lepo okrasite sobe in si prislužite točke.
Všeč mi je igra, nisem imel težav s premagovanjem ravni. Vendar se zdi, da se igra zruši vsake 2-3 stopnje. Zato jo moram zapreti in znova odpreti aplikacijo včasih 3-4 krat, preden se končno naloži, in lahko igram še nekaj stopenj, nato pa se spet zruši.
v redu