Post by eralpropabca on Mar 16, 2022 10:59:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody dla nieskończonych pierwiastków ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
... Collector's Editions announced; Early Access updated; Larian looking for beta ... And it went on like that, and we started to wonder what this guy does
Witaj DEVS ta recenzja pochodzi z mojego serca, więc proszę „ODPOWIEDZ WSTECZ” Chcę to powiedzieć, jeśli dodasz więcej poziomów i tryb mulyiplayer w tej grze, myślę, że następną popularną grą będzie jesień koleś 3d. Widziałem inną recenzję, powiedziałeś, że dodajemy multiplayet jeśli tak, powiedz, kiedy o to poprosiłem, usłysz::
Gra jest całkiem dobra, ale chodzi o to, że nie możemy grać w tę grę ze znajomymi lub z trybem wieloosobowym. Myślę, że zdecydowanie powinni dodać tryb wieloosobowy, abyśmy mogli grać z prawdziwymi graczami, a także zawiera więcej map.
In the games time in early access there have been over 100 updates and ... whether you thrive and become a mighty empire or fall to ruin.
Za dużo reklam
Daję trzy gwiazdki z następujących powodów- 1:-Czasem jestem Bren wyrzucony z tego konkretnego miejsca, w którym uratowaliśmy się przed bombą. 2:-To opóźnia się bardzo, ponieważ mam telefon komórkowy 6 GB 64 GB i gram w niskiej jakości.
To świetnie, ale potrzebuje więcej poziomów, aby upewnić się, że na końcu nie będzie tak wielu graczy. Nie pomaga to, że czasami po rundzie liczba graczy rośnie.
Koncepcja gry jest dobra, ale musisz popracować nad kontrolkami i szczegółami grafiki trochę bardziej jak gra z potykaniem się, a granie ze znajomymi powinno być łatwe, tak jak nie udostępnianie kodu imprezy i po prostu zapraszanie ich z listy znajomych do gry, takiej jak pubg mobilny. Naprawdę nie mogę się doczekać, aby zagrać w tę grę z tymi ulepszeniami.
Nawet fajne ale twurslcy mają skoki w dupie i to są boty mogą grać bez najlepszych i co 1 grę wygrywam
Gra dobrze się rozwija, prosząc oto A byście dodali levele do wbijania i nowych poziomów identycznych, jak w prawdziwym upadku gejów i chciałbym też też o rozgrywkę online z prawdziwymi graczami
Ta aplikacja jest jak jesienni faceci, ale jest na Androidzie, bardzo mi się podoba, ale są też reklamy i nie dostaję pepsa, dlatego daję trzy gwiazdki, kiedy będzie lepiej, dam pięć gwiazdek jego grze
To niesamowita aplikacja i naprawdę mi się podobała, a ci, którzy chcą grać w Fall guys na urządzeniach mobilnych, jest to niesamowita aplikacja dla nich, nie jest to oryginalna gra, ale prawie tak, więc możesz ją wypróbować.
Podobało mi się, podzieliłem się z przyjaciółmi, ale mamy problemy z połączeniem. miejmy nadzieję, że przed rozpoczęciem gry pojawi się funkcja lub pokój. lobby gier niestandardowych.
Zupełnie gra
Jest tak opóźniony i glitchy, nawet jeśli masz dobre połączenie
Pobierz Fall Dudes 3D (Early Access) za darmo - Android Lista
1 należy się za sam fakt bycia podróbą. Ale to w dodatku nędzna podróba.
To dobra gra, ale jest opóźniona i ma za dużo reklam i nie ma przycisku skoku i nurkowania
Fall Guys: Ultimate Knockout - Bugsnax Collaboration Trailer videoFall Guys: Ultimate Knockout - Zwiastun ...
Po każdej grze muszę zrestartować grę, aby zagrać, w przeciwnym razie utknie podczas ładowania.
Najśmieszniejsza gra, ale mam dla Ciebie kilka sugestii 1. Dodaj kostiumy dla naszej postaci 1. Dodaj więcej poziomów 3. Popraw grafikę gry, aby była płynniejsza
Powinno być jak Fall Guys na PC, ale (1) Kiedy wygrywałem grę, nie dostałem nagrody. (2) Gra to Little Laggy. (3) Poziomy powinny być większe. (4) Tryb wieloosobowy nadejdzie, tak myślę, 5 października, ale powyżej jednego, napraw to tak szybko, jak to możliwe.
ej ma to niezły potencjał, ale najpierw poprawcie sterowanie do dam 4 później i później jak dacie skiny itp levele do 5 bo naprawdę spoko gra.
Żartujesz sobie !!!😂😂😂 Nawet gdy wyłączyłem Wi-Fi i wszedłem w modyfikację samolotu, mecz się rozpoczął. Nie kłamię, wszyscy byli botami.
Chciałbym zgłosić błąd. W grze z wyborem owoców, jeśli wybierzesz niewłaściwą, czasami spadniesz w górę, aż osiągniesz granicę mapy. Troszkę dziwne. W każdym razie dobra gra.
Dałem 5 gwiazdek, bo lubię tę grę, mimo że w komputerze mam spadających facetów, gram w jesiennych kolesi, ponieważ gra się na komórce, nie chcę jeszcze kupować, bo czekam na multiplayer, mam nadzieję, że nie będzie ten sam problem z czasem oczekiwania na znalezienie gry jak jesienni faceci
Newsy
Gra jest fajna, ale ma zbyt wiele reklam. Po każdej grze wyskakuje reklama, a gdy próbuję ją zamknąć, otworzy się Sklep Google Play.Klikam przycisk zamykania, ale nadal nie wiem, dlaczego sklep Play został otwarty.
Uwielbiam tę grę. Proszę dodać multiplayer w następnej aktualizacji. Chcę grać ze znajomymi i po wygranej ekran nic się nie dzieje, proszę naprawić ten problem
Bardzo dobre sceny i sztuka. Ogólnie dobra gra, biorąc pod uwagę oryginał. Problem z grafiką, nieprzyjazny dla średnich tonów, super lag na niektórych etapach, zwłaszcza na etapach z dymem (na bardzo wysokich ustawieniach) i nadal lag na bardzo niskich ustawieniach. Usterka na scenie z owocami z ruchomym obiektem, nie musiałam wskakiwać na pudełko, jeśli byłam na właściwym owocu. System nagród i ogólne warunki wygranej, musisz coś dać graczom, jeśli przejdą przez etap. Kontrolki i kontrolki widoku są śliskie.
Potrzebujesz więcej ulepszeń OK, ta gra jest bardzo fajna, podobnie jak Fall Guys na Steam, ale myślę, że potrzebujemy więcej graczy, np. 60-100 graczy w jednej grze, więcej poziomów/minigier i wiem, że to wciąż jest we wczesnym dostępie, ale mam nadzieję, że możesz stwórz tę grę dla wielu graczy tak szybko, jak to tylko możliwe, a potem dam ci 5 gwiazdek, powodzenia dev
Ta Gra Jest Epicka Normalnie 2020 Roku Notyłem u Jednego YTbera Fall Guys Mobile Kopia Noi Do Zainstalowałem Aby Zainstalowałem i Tak Poznałem Fall Dudes Pobierzcie Tą Grę Ona Jest Fajna 😎😎😎
Prize Claw آرکیڈ qdc
Pobierz plik apk Fall Dudes 1.1.4
Nie podoba mi się ten czas, napraw to, że zegar nie jest na meczach