Post by eralpropabca on Mar 16, 2022 11:02:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pizza Boy GBA Basic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pizza Boy GBA Basic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (جواهرات نامحدود) ▞▞▞
▞▞▞ Pizza Boy GBA Basic 2022 version ▞▞▞
برنامه شبیه سازی مورد علاقه من تا به حال. Gba را بسیار روان اجرا می کند. و همچنین بسیار کاربر پسند! با تشکر از شما Pizza Boy GBA.
Pizza Boy GBA Basic არკადული qea
آیا می توانید تنظیماتی را برای تنظیم یا ویرایش اندازه صفحه نمایش بازی اضافه کنید؟
این یکی از مشکلاتی است که مشکلی ندارد
بدون تبلیغات، پایدار و آسان برای استفاده (همچنین، تقلب ها در دسترس هستند.) چه چیز دیگری می توانید بخواهید؟
شبیه ساز عالی، بدون تبلیغات با تشکر از شما برای کار عالی
این یک شبیه ساز GBA است اما. شما مجبور نیستید رام ها را SOO از حالت فشرده خارج کنید. به همین دلیل یک شبیه ساز خوب 10/10 است.
من فکر می کنم این شبیه ساز از نظر عملکرد بهتر از MyBoy است. من به شدت به خرید نسخه پولی برنامه برای تم ها و فیلترهای شیرین فکر می کنم. بهترین راه برای اجرای بازی های GBA مورد علاقه خود در دستگاه شما.
برنامه 10/10، همراه با سایت های ROM ایمن، زنده کردن خاطرات قدیمی را بسیار آسان می کند. Dev را باید به خاطر سخاوتشان ستود
My Little Work – Garage Casual xaxj
شبیهساز مناسبی است، اما گاهی اوقات پیشرفت من را ذخیره نمیکند همچنین آرزو میکنم نماد همبرگر در پایین سمت چپ قابل جابجایی باشد، زیرا گاهی اوقات هنگام حرکت روی آن انگشت میکشم و منو را باز میکند.
آثار بزرگ! من در پیدا کردن یکی که به اندازه کافی خوب برای بازی Mega Moemon Fire Red روی آن کار کند مشکل داشتم و این یکی به طرز شگفت انگیزی کار می کند. من الان حدود 15 ساعت در بازی هستم و هیچ اتفاقی برای شبیه ساز رخ نداده است که روی بازی تأثیر بگذارد. ممکن است بعداً اگر اتفاقی بیفتد تغییر کند، اما تا اینجا خیلی خوب است.
حدود یک یا 2 سال پیش این را دانلود کردم. من همیشه آن را دوست داشتم و همیشه از عملکرد خوب آن شگفت زده بودم! این به من این امکان را داد که واقعاً از برخی بازی ها لذت ببرم و همچنین به من امکان داد که دوران کودکی خود را دوباره مرور کنم! من واقعا از این برنامه قدردانی می کنم! همچنین، این چند سال تاخیر دارد، اما من میخواهم این واقعیت را تصدیق کنم که هنگام ارسال گزارشها برای توسعهدهنده، مشکلی در یکی از بازیهایی که بازی کردم برطرف شد (که در آن زمان من را شگفتزده کرد)، بنابراین میخواستم به خاطر آن بسیار متشکرم!
به نظر نمی رسد که هر بار که برنامه را می بندم مانند RetroArch، سیو پوکمون من را خراب کند، بنابراین این یک مزیت است. با این حال، پرداخت هزینه برای ویژگی هایی مانند سرعت 8 برابر و GameShark طعم ترش را در دهان من باقی می گذارد. این چیزها در برنامههای رایگان بدون تبلیغات روی رایانههای شخصی رایج هستند، پس چرا نمیتوانند در موبایل هم همینطور باشند؟ در غیر این صورت خوب کار می کند.
استفاده آسان است اما باید خودتان رام ها را دانلود کنید. با گفتن آن، برنامه راهنمایی در مورد نحوه انجام آن ارائه می دهد
بهترین شبیه ساز اندروید دوستانه gba موجود .... قطعاً نسخه حرفه ای را دریافت خواهد کرد.
هیچ رامی کار نمیکنه
نیاز به بهتر شدن دارد. کیفیت صدا اغلب با تأخیر مواجه میشود، دکمه A بعد از مدتی کار نمیکند، نمیتوان وضعیتهای ذخیره من را از Super Mario Advance 2 بارگیری کرد، و در بازیهای خاصی مانند سری کلاسیک NES: Super Mario Bros. من نظر خود را تغییر خواهم داد. وقتی می بینم که این مشکلات برطرف شده است.
این یک شبیه ساز است، همیشه چیزی برای اذیت کردن دارد
تقلب ها کار نمی کنند اما من آن را خیلی دوست دارم
چگونه از تقلب در این GBA استفاده کنیم؟ کد رو گذاشتم ولی کار نمیکنه
برای هر بازی که تا الان می خواستم روی آن بازی کنم عالی کار می کند!
نمیدانم میتوانم این شبیهساز را توصیه کنم یا نه، من راهی به بازی پست با رنگ Pokemon red پیدا کردم و فقط فایل ذخیره خود را گم کردم. پس از آن تصمیم گرفتم فقط یک بازی دیگر پوکمون را به طور کلی بازی کنم و بعد از مدتی شبیه ساز آن مدام خراب می شد و بازی را غیر قابل بازی می کرد.
رابط کاربری بسیار ساده و تمیز واقعاً خوب کار می کند
بد
من این شبیه ساز را خیلی دوست دارم. استفاده از آن بسیار آسان است و روی گوشی من عالی کار می کند. من فقط با آن یک نسخه NDS از این شبیه ساز وجود داشت ... همچنین من یک شکایت دارم ... من از دو کد تقلب استفاده کردم و وقتی می خواستم سومی را قرار دهم می گوید من فقط می توانم از سه کد استفاده کنم ... اما من فقط دو کد وارد کرده ام. پس چه اشتباهی انجام می دهم؟
بسیار روان و بدون تبلیغات!
هیچ فایلی را شناسایی نمی کند و حتی نمی توانید داده های ذخیره شده را حذف کنید. شما نتوانستید آنقدر به من پول بدهید که بتوانم دوباره از آن استفاده کنم.
هیچ مشکلی باهاش نداشتم خیلی خوب کار میکنه
Pizza Boy GBA Basic Arked qzj
دکمه ها حتی زمانی که انگشت شما از صفحه نمایش خارج است می چسبند. بازی ها را غیرقابل پخش کرد.
بعد از چند ساعت بازی و ذخیره های زیاد، همه چیز را پاک می کند و دیگر ذخیره نمی شود، دیگر از این شبیه ساز استفاده نخواهم کرد و زمان زیادی برای آن گذاشتم.
در پشته آبی خراب می شود
برنامه عالی برای من مناسب است 4 ستاره که فقط می تواند 3 برابر تقلب داشته باشد بدون خرید نسخه حرفه ای و خوب است که انتخاب های بیشتری برای تنظیمات سرعت داشته باشید.
فقط می توانم بازی های پیشرفته بازی پسر بازی کنم، اما هنوز هم واقعا دیدنی است که می توانم چنین بازی های نوستالژیک را انجام دهم
برنامه عالی! اما تنها مشکل این است که وقتی به بازی دیگری بروید، داده های بازی قبلی حذف می شوند
گزینه fast forward جلوه fprward سریع نمی دهد -_- بازی را بیشتر کند می کند
تا کنون (حدود 2 ساعت زمان پخش)، این بهترین شبیه ساز رایگان GBA است که من امتحان کرده ام - و من تعدادی از بهترین های توصیه شده را امتحان کرده ام. برای من بین این و Retroarch بود، اما "احساس" بازی کردن و توانایی جابجایی/تغییر اندازه دکمه ها، Pizza Boy را جلوتر می برد. اگر چیزی تغییر کند که قابل توجه باشد، این را به روز می کنم، اما از هم اکنون - شبیه ساز فوق العاده خوب طراحی شده است.
به من اجازه نمی دهد پوکمون Jupiter (هک رام روبی) را در gba به غیر از آن 4 ستاره بازی کنم
حوصله سر بر
شبیه ساز بسیار خوب، مخصوصاً رایگان 😁 تبلیغات هرگز بازی را مختل نمی کند و رابط کاربری به خوبی ساخته شده و قابل تنظیم است.
من ده شبیه ساز مختلف GBA را امتحان می کنم و این تنها چیزی است که به من اجازه می دهد بازی خود را بدون پرداخت هزینه ذخیره کنم، اما گاهی اوقات دریف وجود دارد.
اسلات ذخیره اضافی کار نکرد و باعث شد پیشرفتم را از دست بدهم
انصافا بهترین شبیه ساز GBA موجود است. اگر می توانستم به آن امتیاز بالاتر از 5* بدهم. کاربر پسند، گزینه های ذخیره و بارگذاری آسان. مهمتر از همه، بسته رامبل چیزی است که این شبیه ساز را میلیون ها برابر بهتر از هر چیز دیگری می کند. هنگامی که یک جهت یا A/B را لمس میکنید، دستگاه شما کمی میلرزد تا به شما اطلاع دهد که دکمه را لمس کردهاید، که واقعاً نوستالژی غوطهوری را برای بازی یک گیمبوی به جای بازی روی صفحه لمسی ایجاد میکند. به شدت توصیه می شود، بسته حرفه ای را خریداری خواهید کرد
عاشق این برنامه آسان برای استفاده. بهتر از سایر برنامه های شبیه ساز که امتحان کردم
بهترین شبیه ساز GBA که من استفاده کرده ام. من قصد دارم به زودی نسخه حرفه ای را دریافت کنم. به عشق و کار ادامه دهید!
این شبیه ساز خوبی است که به آن 4 ستاره دادم زیرا فکر کردم این شبیه ساز می تواند gb و gbc را نیز شبیه سازی کند زیرا یک gba واقعی می تواند این کار را انجام دهد.
در حال بازی پوکمون در این مورد. نرم است، هیچ مشکلی با آن نداشت، گزینه سرعت سریع و کند دارد. بدون تبلیغات از تجربه من. مردم وقتی حالت را ذخیره می کنند از آن شکایت دارند، من از سیستم ذخیره ارائه شده توسط بازی استفاده می کنم.
این یکی از بهترین شبیهسازیها در فروشگاه Google Play است! اگر پول دارید نسخه پولی را دریافت کنید.